Udtalelser fra klienter

Kan kraftigt anbefale Vital Helse. Har oplevet en fantastisk forbedring af nakkespændinger efter en sygemelding med stress samt en fantastisk grounding i kroppen efter hver behandling. Samtidig har afspændingen af nakke og kæbemuskler affødt at min konstante kimen for det ene øre er begyndt at forsvinde. Jeg føler mig godt og respektfuldt behandlet og der er ingen tvivl om at behandlingen påvirker mig positivt fysisk men i den grad også psykisk.

Charlotte Nørgaard

Behandlingerne med myoreflexterapi mod mine mange års kæbespændinger begynder at gøre en forskel. Jeg er ikke så anspændt i kæberne, sover bedre og er mere frisk om morgenen. Jeg havde for 2½ uge siden meget ondt i en tand, troede at jeg havde fået en tandbyld. Det gik væk i nogle dage efter min ugentlige behandling. Så var det der igen. Men gik så helt væk efter 2. gang, Anna Grethe havde behandlet på dette. Hun kan noget hende Anna Grethe!! Det kan anbefales at prøve.

Inge Weis Hansen

Her får du Byens bedste massage, til den rigtige pris. Mine rygsmerter forsvandt efter en behandling.

Kim Henriksen

Behandlingen er perfekt her. 100 procent i orden og man er altid i gode hænder og stedet er ALTID fint.

Susanne H. Poulsen

Jeg kan varmt anbefale Vital Helse, hvor jeg har fået både massage og myoreflex terapi. Kombinationen af disse 2 behandlingsformer har haft en meget gavnlig effekt på stress symptomer og afhjulpet mine problemer med facetledssyndrom. Omgivelserne er lyse og indbydende og Anna Grethe er en meget behagelig og tillidsvækkende behandler, der også gerne deler ud af hendes viden om sammenhæng mellem kost og sundhed.

Tina Mai Kristensen

Kan varmt anbefales. Udover en fantastisk massage der fjernede spændingerne i min nakke, og forbedrede min skulderskade, så fik jeg også en masse gode kostråd.

Zoe Ravnsø Ovesen

Super skøn og tillidsvækkende og tryg behandling jeg fik idag, og meget gerne vil have flere af.

Pernille Rasmussen

Skøn klinik med rene omgivelser, professionel og personlig behandling, kan varmt anbefales.

Janne V. Sørensen

Jeg ringede til klinikken og snakkede med Anna Grethe. Jeg havde nemlig mange spørgsmål. Turde hun tage godt ved, når hun masserede osv. Det mente hun godt hun turde. Jeg ankom spændt den første gang, er vant til at gå til en massør, så er rimelig krævende, men hold da op, det var godt. Jeg døjede med at gå derhen pga. smerterne i lænd og skulder. Tør roligt sige, at jeg næsten svævede derfra. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Jeg har allerede været der flere gange.

Linda Lund

Jeg havde dagligt smerter i nakken og mellem skulderbladene i et halvt år, og jeg havde tidligere forsøgt med fysioterapi og massage uden væsentlig forbedring.

Efter 1. behandling hos Vital Helse var jeg smertefri i 2 dage, og for hver behandling er smerterne aftaget, så jeg mærker det sjældent nu, og når jeg evt. gør, gør det mindre ondt og er hurtigt væk igen.

Det allerbedste er at jeg er blevet fri for smerterne, og jeg er også begyndt at sove bedre. Jeg får opfølgende behandling for at det ikke skal sætte sig igen. Hun er super god til at give behandling.

Birte Lenda Olsen

Har idag været hos Anne Grethe, haft ondt i mellem mine skulderblade, i et par år. Gået jævnligt til kiropaktik, men ikke sket noget. Idag fik jeg så min første behandling hos Anne Grethe, og tak for det. Den første behandling, sket så meget, at nu kan jeg nyse. uden det gør ondt i ryggen, og mærke hvordan mine muskler er blevet løsnet o, helt ned på lårerne. Det er virkeligt anbefalesværdigt. Kærligste Susanne
Susanne Hedberg (fra Facebook)

Efter en blodprop i hjernen, hvor jeg fik jeg føleforstyrrelser i højre side af kroppen (fingre, ben og ansigt) og jeg mistede også smagssansen, startede jeg behandling hos Anna Grethe efter anbefaling fra en veninde. Behandlingerne startede 1 års tid efter jeg havde blodproppen.

Jeg har gået til behandling i ca. 1 år. Jeg mærker ikke længere noget til mine symptomer fra blodproppen. Den sidste behandling fik jeg for 3 måneder siden.

Anni Pedersen

Jeg havde en arm jeg ikke kunne løfte og havde meget ondt hele tiden i ca. 2 år. Efter jeg var hos lægen og fysioterapeuten, hvor jeg fik akupunktur begge steder og massage et andet sted uden held, kom jeg til behandling hos Anna Grethe. Min søster sagde: “Anna Grethe kan nogle ting”, og det må jeg sige ja til, da min arm er blevet fit for fight. (dejligt).

Jette Jakobsen

Om Anna Grethe Hansen

Kontakt Vital Helse